Onder de Luifel, bóven verwachting!

Catering in Drachten

50 jaar lang ervaring, dat is wat ons uniek maakt. Onder de Luifel is in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn maar ook in Drachten en omgeving. Wij organiseren zowel intieme huisdiners voor 2 gasten als zakelijke evenementen voor 2000 gasten. Geef uw wensen aan ons door, deze zullen als raamwerk gelden voor de verdere organisatie. Laat aan ons weten wat u in gedachten heeft en wij denken met u mee. U kunt ons bereiken via het contactformulier of op 058 212 9013. Bij Onder de Luifel bent u verzekerd van:

 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

Catering op maat

Onder de Luifel catert op maat, zo kunt u werkelijk voor alles bij ons terecht. Wij houden rekening met alle wensen zoals gecombineerde buffetten. Ook kunnen wij de verdere aankleding van de gelegenheid verzorgen. Onder de Luifel is ervaren in sfeer creatie en kan op elke locatie aan uw wensen voldoen.

 • De feestlocatie
 • Muziek
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
      Klik hier voor een sfeerimpressie

Benieuwd naar onze expertise? Op onze Facebook pagina vindt u foto’s van voorgaande evenementen, door Onder de Luifel gecaterd. Wij zorgen dat alles tijdens uw evenement gesmeerd loopt. Als Onder de Luifel de catering verzorgd hoeft u zich nergens druk om te maken. Afhankelijk van uw budget, doelstellingen en wensen stellen wij een arrangement samen. Vrolijk of sober, klein- of grootschalig alles is mogelijk.

Locaties in Drachten

Skutje

Onder de Luifel is gespecialiseerd in het cateren op locatie, of dit nu thuis is of op het werk. Op iedere door u gekozen locatie kunnen wij sfeer creëren. Onder de Luifel heeft in Noord-Nederland ook een groot aantal locaties tot haar beschikking waar mogelijke evenementen gehouden kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier of vraag naar de andere opties: 058 212 9013

Wilt u uw relaties een typisch Friese dag laten beleven? Het Friese evenement skûtsjesilen geeft gegarandeerd mooie herinneringen. In samenwerking met de verschillende Skûtsjes geven wij invulling aan uw dag. Heerlijke Friese lekkernijen zoals Oranjekoek, vers gerookte paling en Beerenburg zorgen voor een dag in stijl en sfeer. Voor meer informatie over skûtsjesilen kunt u het contactformulier invullen.

 

Ruim 50 jaar ervaring

Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl


Uw vertrekpunt


Contactformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl