Onder de Luifel, bóven verwachting!

Catering in Heerenveen

Onder de Luifel is de grootste cateraar in Heerenveen en omstreken. Wij draaien al geruime tijd mee en hebben daardoor de nodige ervaring. Wij cateren voor zowel intieme huisdiners als zakelijke evenementen. Of uw bijeenkomst nu voor 2 of 2000 personen is, Onder de Luifel catert op maat. Wij houden rekening met u, zo kunnen onze maaltijden aangepast worden op allergieën en diëten. Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier en wij denken graag met u mee. Ook kunt u ons bereiken op 058 212 9013. Bij Onder de Luifel bent u verzekerd van:

 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

 

Catering op maat

Onder de Luifel is veel meer dan alleen hapjes en drankjes. Wij regelen namelijk alles rondom uw bijeenkomst. Wij kunnen de organisatie volledig uit handen nemen zodat u geen last heeft van slapeloze nachten. Onder de Luifel verzorgt o.a.:

 • De feestlocatie
 • Muziek
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
      Klik hier voor een sfeerimpressie

Voor meer foto’s kunt u ook eens kijken op onze Facebook pagina. Aan de hand van uw budget en doelstellingen zorgen wij voor catering op maat. Bij Onder de Luifel is elke gelegenheid uniek en wij zorgen ervoor dat uw catering een geweldige ervaring wordt. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze bedrijfsvideo.

 

 

Sfeervolle locaties in Heerenveen

Onder de Luifel catert op elke locatie in Heerenveen en daarbuiten. Of u nu een persoonlijk feestje thuis organiseert of een uitbundig evenement bij uw bedrijf, Onder de Luifel verzorgt zowel kleine als grote locaties geheel in stijl. Onder de Luifel heeft zelf ook een groot aantal locaties tot haar beschikking. Wij kunnen op iedere locatie de gewenste sfeer creëren. Benieuwd naar alle locaties in Heerenveen? Neem dan contact met ons op: 058 212 9013

Landgoed heerenveen

Landgoed Zofier te Nieuweschoot is een voorbeeld van een locatie tot onze beschikking. Landgoed Zofier is een Friese monumentale boerderij in de buurt van Heerenveen. In deze prachtige boerderij vindt u een indrukwekkende collectie kunst. Het is mogelijk om de galerieruimte en de bijhorende beeldentuin te gebruiken voor bijeenkomsten en evenementen. Ook is er de mogelijkheid om een lezing of sessie met een van de kunstenaars aan het programma toe te voegen.

 

Partyservice

In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie. Ooit begonnen als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste cateraar van Heerenveen en omstreken. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en organiseren we menig evenement in Heerenveen.

 

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl


Uw vertrekpunt


 

Contactformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl