Maak van elk moment een event

Borrel

Bedrijfsborrel

Een nieuwe opdracht, een nieuwe collega, het feestelijk afsluiten van een oplevering of project of de gezellige afsluiting van de week, maand of jaar. Allemaal momenten om de onderlinge band tussen collega’s nog sterker te maken. Je kunt precies kiezen wat je wilt: hapjes en ook de drankjes erbij en misschien zelfs muziek en bediening.

Je kunt zelf zorgen voor de drankjes bij de borrel. Maar dat kunnen wij natuurlijk ook leveren. Naast goede bieren en wijnen en frisdranken zorgen wij extra goed voor de gezonde en bewuste collega’s. Met Onder de Luifel Sprankeling bieden wij een mix van drie alcolholvrije drankjes: Gekoeld water met munt en limoen, water met frisse komkommer, water met natuurlijke smaakmakers zoals moerrasspirea of vlierbloesem of een eigengemaakte ijsthee. Sprankeling is een verrassing voor de mensen die geen alcohol drinken.

En voor een eventueel echt toost moment bieden we een feestelijke cocktail in een alcohol en non-alcohol variant. 
Met de hapjes van Onder de Luifel maak je je borrel extra feestelijk. 
 
Neem bijvoorbeeld een borrelhapjesplateau van 4,5, of 6 verschillende hapjes, aangevuld met ovenvers brood met tapenades.
 
Vleeshapjes
Vishapjes
Vegetarische hapjes
Amusehapjes
Hollandse hapjes
Borrelhapjes
Warme hapjes
Koude hapjes

Verjaardag op je werk
Met veel collega’s op de afdeling zijn er ook veel verjaardagen en is er ook vaak gebak. Dat is lekker natuurlijk maar soms wil je wat anders. Bij Onder De Luifel kun je een feestelijke alcoholvrij drankje bestellen en een gezond en lekker hapje. Of je kunt kiezen voor een feestelijke fruitschaal om mee rond te gaan.

…. Is dit een leuk idee?

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos