Onder de Luifel, bóven verwachting!

Klantervaringen

 • Titia Haagsma

  Voor vele start verkopen van onze nieuwbouwprojecten en kopersbijeenkomsten vragen wij Onder de Luifel de catering te verzorgen.
  Vakkundig en vrolijk zijn de kernwoorden welke wij als Makelaardij Hoekstra vinden passen bij dit mooie bedrijf. Het contact met Anneke, ervaren wij als zeer prettig en de snelheid van offreren past binnen de snelheid waarin wij deze vaak ook nodig zijn. We hopen nog jaren van de diensten van Onder de Luifel gebruik te maken.

 • Christiaan Nolles
  Christiaan Nolles

  “Onder de Luifel is voor ons dé partner in catering waar we zelf even de middelen niet hebben.
  Of het nu om een heerlijk belegd broodje gaat of om een compleet verzorgde partij inclusief materiaal en personeel,
  Onder de Luifel maakt er altijd weer een feestje van.
  De kracht van onze relatie ligt wat ons betreft in het maatwerk dat de Luifel levert en het fijne informele contact met medewerkers én directie.”

 • Baudina Ytsma
  Baudina Ytsma

  Ontzorgen! Dat is een woord dat heel goed past bij Onder de Luifel. Al een aantal jaren verzorgt Onder de Luifel de catering voor o.a. onze eindejaarsbijeenkomst,  Sinterklaasfeest, jubilea etc. Het is altijd weer een verademing om te zien hoe alles tot in de puntjes is verzorgd. Van de aankleding van de ruimte, het heerlijke eten en drinken tot aan de bediening. Alles perfect op elkaar afgestemd. We hoeven ons op zulke momenten over niks zorgen te maken. Aan alle details is gedacht. Ontzorgen!

 • Fam. Iest-Onrust

  Beste mensen van  “Onder de Luifel” ,

  Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het cateren van de verjaardagslunch bij ons thuis.
  Het was een groot succes en het eten was heerlijk! De tafels met banken stonden ook binnen in huis erg mooi, met witte kleden en gekleurde bloemen er op.
  We hebben een half uurtje buiten kunnen staan, onder de ‘foldy cap’ , met een glaasje Prosecco...
  Alles was prima verzorgd en geregeld !

 • Marja Loonstra
  Marja Loonstra

  Onder de luifel is een flexibel bedrijf waar je altijd terecht kunt. Ook als er last minute nog iets geregeld moet worden komt het altijd weer goed. Alleen maar goede ervaringen!

 • Lex Vergnes

  Tijdens onze jaarvergaderingen  (Bedrijven en winkelpark De Zwette), weet Onder de Luifel ons steeds weer te verrassen met een origineel diner.

  Steeds weer anders en van hoog niveau. Wij vergaderen op locatie bij een van onze ondernemers. Onder de Luifel verzorgt daardoor ook de aankleding van de beschikbare ruimte en wat daar verder bij komt kijken. Zij weten zich iedere keer weer soepel aan te passen aan de omstandigheden. Je weet dat je op ze kunt rekenen.

 • Josje Schiltmans
  Josje Schiltmans

  Onder de Luifel heeft ons tweemaal een fantastische avond bezorgd in de vorm van een kookworkshop op een prachtige locatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. De koks waren zeer deskundig en wisten er bovenal voor te zorgen dat iedereen heel veel plezier had en vertrouwen in hun eigen kennen en kunnen.

  Iedereen denkt er met weemoed aan terug, absoluut de moeite waard als je het teamgevoel wilt versterken en heerlijk wilt eten in de vorm van een unieke avond.

 • Familie Fornier

  Het feest was dankzij jullie perfecte catering een groot succes!
  Het eten was top georganiseerd en daar hebben we veel complimenten over gehad.
  Bij deze doe ik die ook aan jullie toekomen!

  Een volgende keer gaan we zeker weer met jullie in zee!
  We zijn blij met hoe jullie eea hebben opgepakt en opgelost, het is zonder problemen verlopen.
  We kijken er met een zeer goed gevoel aan terug.
  Dank voor jullie bijdrage aan deze mooie en blijvende herinnering!