Ervaringen van klanten

Klantervaringen

Ervaring van: ja

Datum: 28-10-2018
Uit: 8,0
Beveelt u ons aan?: 8,0
Ervaring: 8,0
Score: 8,0

Ervaring van: Jan

Datum: 17-10-2018
Uit: Kollumerzwaag
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Top!
Score: 9,0

Ervaring van: Willem

Datum: 17-10-2018
Uit: Drachten
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: 10,0
Score: 10,0

Ervaring van: Menno

Datum: 11-10-2018
Uit: ja
Beveelt u ons aan?: Onlangs hebben we een Audi Q8 introductie bij Bourguignon i.s.m. Bourguignon Lease en Verhuur gehad. Dit was compleet verzorgd door Onder de Luifel. (inclusief top weer!)
Vanaf het eerste contact van plannen maken tot en met het afbouwen was alles perfect geregeld. Er is deze keer gekozen om de introductie/borrel buiten voor de Audi showroom te houden. Er is een soort beach-club sfeer neergezet inclusief bbq. Alle 150 gasten hebben ervan genoten.
Ervaring: 9,0
Score: 10,0

Ervaring van: k

Datum: 24-07-2018
Uit: st anna parochie
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: geweldig
Score: 10,0

Ervaring van: Linda

Datum: 17-07-2018
Uit: Groningen
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Creatief aanbod op maat, kwaliteit prijs verhouding heel goed, service en personeel uitmuntend.
Score: 9,0

Ervaring van: Tim

Datum: 13-07-2018
Uit: Leeuwarden
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Heel mooi tuinfeest opbouwen! Creatief denken! Lekker eten! Mooi versier! Super vriendlijk en hulpzaam medewerkers. Top cateraar in Friesland!
Score: 9,0

Ervaring van: M

Datum: 19-06-2018
Uit: Warga
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: heerlijk buffet, bezorging, ophalen spullen: alles prima geregeld
Score: 9,0

Ervaring van: Ronald

Datum: 12-06-2018
Uit: Leeuwarden
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Hoewel mijn vrouw dol is op hapjes maken en wij op verjaardagen altijd (te)veel hapjes hebben, wilde ik het met mijn 50e verjaardag nu eens uitbesteden zodat we zelf even konden genieten. We hebben een goede cateraar gevonden in Onder De Luifel!
Score: 9,0

Ervaring van: Jan

Datum: 30-05-2018
Uit: leeuwarden
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: het was super schakelen met Haye
Score: 10,0

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos