Ervaringen van klanten

Klantervaringen

Ervaring van: k

Datum: 24-07-2018
Uit: st anna parochie
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: geweldig
Score: 10,0

Ervaring van: Linda

Datum: 17-07-2018
Uit: Groningen
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Creatief aanbod op maat, kwaliteit prijs verhouding heel goed, service en personeel uitmuntend.
Score: 9,0

Ervaring van: Tim

Datum: 13-07-2018
Uit: Leeuwarden
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Heel mooi tuinfeest opbouwen! Creatief denken! Lekker eten! Mooi versier! Super vriendlijk en hulpzaam medewerkers. Top cateraar in Friesland!
Score: 9,0

Ervaring van: M

Datum: 19-06-2018
Uit: Warga
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: heerlijk buffet, bezorging, ophalen spullen: alles prima geregeld
Score: 9,0

Ervaring van: Ronald

Datum: 12-06-2018
Uit: Leeuwarden
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Hoewel mijn vrouw dol is op hapjes maken en wij op verjaardagen altijd (te)veel hapjes hebben, wilde ik het met mijn 50e verjaardag nu eens uitbesteden zodat we zelf even konden genieten. We hebben een goede cateraar gevonden in Onder De Luifel!
Score: 9,0

Ervaring van: Jan

Datum: 30-05-2018
Uit: leeuwarden
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: het was super schakelen met Haye
Score: 10,0

Ervaring van: abnamro

Datum: 30-05-2018
Uit: ja
Beveelt u ons aan?: 8,0
Ervaring: 8,0
Score: 8,0

Ervaring van: Corine

Datum: 30-05-2018
Uit: Heerenveen
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Hele professionele partij die precies weet wat ze doen en ons wisten te verrassen met de leuke opzet, aankleding, kwaliteit etc., etc.
Een absolute aanrader!
Score: 9,0

Ervaring van: Petra

Datum: 30-04-2018
Uit: Sneek (vestigingsplaats)
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Het is prettig samenwerken met jullie. Als je iets afspreekt kun je er van op aan dat het goed komt.
Score: 9,0

Ervaring van: Ank

Datum: 13-03-2018
Uit: Heerneveen
Beveelt u ons aan?: ja
Ervaring: Alles verliep prima. Goede adviezen. Onder de luifel heeft veel expertise in huis.
Het geleverde meubilair en de kraampjes waren van prima kwaliteit.
De catering was verzorgd en rum voldoende. Het gebak was van hoge kwaliteit en zag er heel aantrekkelijk uit. Aandachtspuntje: voor de werknemer met glutenallergie was geen gebak. Misschien was dat ook niet doorgegeven.
Al met al een zeer tevreden klant!
Score: 9,0

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos