Maak van elk moment een event

Alde Fryske Tsjerken

In samenwerking met de Stichting Alde Fryske Tsjerken (oude Friese kerken) kunnen wij beschikken over 3 kerken om bv uw bruiloftsdiner te laten plaatsvinden. Dineren in een serene omgeving met alleen het licht van kaarsen geeft de feestdag een gouden randje.

Holwerd
De Willibrorduskerk te Holwerd is een grote, L-vormige kerk die zeer geschikt is voor een groot diner. De kerk bezit vaste kerkbanken, maar de ruimte tussen de banken biedt genoeg plek voor een rij tafels met stoelen. Ondanks de grootte van de kerk, is de sfeer toch intiem en gezellig, mede dankzij de prachtige kroonluchters.

Capaciteit: 300 zitplaatsen middels vaste banken. De vrije ruimte tussen de twee rijen banken onder het orgel is 3 meter breed en 14 meter lang. De andere vleugel heeft een vrije ruimte 2,5 meter breed bij 8 meter lang.

Finkum
Finkum is een karakteristiek middeleeuws kerkje van romaanse architectuur met uitzicht over de landerijen. De ruimte in de kerk is uiterst sfeervol met mooie nissen in de muren.
Capaciteit: 80 zitplaatsen middels stoelen en een herenbank. De kerkzaal kan leeg gemaakt worden op de herenbanken na, die tegen de muur in de noord-oosthoek van de kerk staan.

Blessum
Het dorpje Blessum is zo idyllisch, dat u er meteen wilt wonen. Het kerkje van Blessum doet niet onder voor de idylle van het dorp, mede dankzij de prachtige vroeggotische architectuur.
Capaciteit: 90 zitplaatsen middels vaste banken. Voorin de kerk tussen de herenbanken is er een vrije ruimte beschikbaar van 3 m breed en 6 m lang. Het hele looppad is 3 m breed en 15 m lang.


Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos