Maak van elk moment een event

Crystalic

Crystalic is het markante, glazen gebouw aan de westzijde van Leeuwarden. De bekende architect Gunnar Daan ontwierp het gebouw dat in 2002 in gebruik is genomen. Hij creëerde het kantorengebouw van de toekomst: flexibel, multifunctioneel en duurzaam. Het complex verrast en inspireert zowel gebruikers als bezoekers. Crystalic is gelegen in de nabijheid van Onder de Luifel en voldoet in alle opzichten aan de eisen die worden gesteld aan een kwalitatief hoogwaardige vergaderaccommodatie.

Crystalic

ZalenCrystalic is een vernieuwend concept voor organisaties die functionele zakelijkheid willen combineren met een inspirerende omgeving. De uitstraling van het gebouw zorgt ervoor dat zowel medewerkers als bezoekers zich prettig voelen. Het trekt dan ook bijzondere en innovatieve bedrijven aan die elkaar ontmoeten, inspireren en samenwerken in de dynamische werkomgeving van Crystalic.

Het hart van Crystalic bestaat uit een kantorengebouw van zo’n 7.000 m2, met ruimten die dynamisch zijn in te delen, zodat ze aansluiten op de wens en de identiteit van de onderneming. U kunt er onder andere terecht voor het houden van vergaderingen, het organiseren van conferenties, congressen, trainingen, workshops, teambuilding, presentaties, bedrijfsfeesten en seminars en het huren van kantoorruimte. Over de kantoren is een transparante, glazen ‘stolp’ geplaatst, waardoor de binnen- en de buitenruimte in elkaar overlopen.

Vergaderruimten
Het complex beschikt over goede vergaderfaciliteiten. De vergaderruimten zijn voorzien van alle audiovisuele middelen zoals draadloos internet, een beamer en een geluidsinstallatie. In de vergaderruimten is plaats voor 1 tot 300 personen. Het is mogelijk vier vergaderzalen om te bouwen tot een grote vergaderzaal met een capaciteit van 200 personen.


Kantoorruimten
Bedrijven kunnen bij Crystalic tijdelijk of permanent kantoorruimte huren. Er zijn kantoorruimten die u van 1 dag tot bijvoorbeeld 10 jaar kunt huren. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de fullservice receptie in het complex.

Ligging en bereikbaarheid

Crystalic bevindt zich in het verlengde van de A31, aan de westkant van Leeuwarden. Bij het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Informatie
Voor meer informatie over de mogelijkheden van Crystalic en het BusinessCafé kunt u contact opnemen met Onder de Luifel, wij helpen u graag verder.


Terug naar overzicht

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos