Maak van elk moment een event

Maak kennis met Anneke van der Bij - Onze "spin in het web"

26 Maart, 2019 09:48

Bernd: “Hey Anneke, wat is de exacte locatie voor de bezorging vanmiddag?”

Huib Jan: “Anneke, waar bewaren wij alle marketing fotos?”

Gast aan de lijn: “Ik heb binnenkort een verjaardagsfeest voor 20 mensen, wat is de beste optie voor ons?” Alle vragen, verzoeken en bestellingen worden behandeld door Anneke. Zij staat iedereen vriendelijk te woord en zorgt voor een snelle en goede afhandeling.

Ze begon als stagiaire in de bediening, in de tijd dat Onder de Luifel nog een restaurant had tegenover het station in Leeuwarden. Na haar succesvolle stage begon Anneke haar carriere op de administratie. Ze groeide door tot haar huidige functie als directie-assistente.

Anneke zegt “Ik ben blij met de baan die ik heb bij Onder de Luifel, een mooi bedrijf waar ik na al die jaren in ben gegroeid, het verveelt nog steeds niet, dus wat mij betreft gaan we gewoon zo door de komende jaren” In haar functie als directie-assistent, is ze het centrale aanspreekpunt voor klanten/opdrachtgevers en zorgt ze ervoor dat hun wensen goed worden doorgegeven naar het keukenteam, logistiek en de bediening. “Zelfstandig, verantwoordelijk, betrouwbaar, tikkeltje eigenwijs en nieuwsgierig” zijn Anneke haar kenmerken. Wij zijn blij met haar. Ze is "onze spin in het web"

Volg ons op:
Facebook: https://www.facebook.com/Onderdeluifel
Instagram: onderdeluifel
Pinterest: https://nl.pinterest.com/onderdeluifel/
Youtube: https://tinyurl.com/onderdeluifel

Kerst 2019 >

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos