Maak kennis met onze chef-kok!

Onze chef-kok

Sinds 2012 geeft Sybolt Frolich als chef-kok leiding aan onze keuken. Met zijn creatieve ideeën en actuele vakkennis is hij de absolute smaakmaker binnen ons team. "Eventcatering is meer dan koken alleen. Je moet een succesrecept bedenken voor het gehele evenement."

Met een hoofd vol creatieve ideeën en een rugzak vol kookervaring is Sybolt een absolute fijnproever als het om evenementencatering gaat. "Juist in die veelzijdigheid schuilt mijn kracht", knikt hij. "Mijn passie zit in het bedenken van het totaalplaatje. Van de gerechten die we serveren tot aan de borden waarop ze gepresenteerd worden. Smaken, seizoenen, wensen en passie; alles moet samenkomen op één bord.”

“Smaken, seizoenen, wensen en passie; alles moet samenkomen op één bord”

Continu uitgedaagd

Wie eenmaal een open dag of bruiloft heeft gecaterd, kan dat recept kant en klaar hergebruiken, zou je denken. Maar niets is minder waar. "Geen mens is gelijk, dus geen evenement is hetzelfde", benadrukt Sybolt. "Ik word continu uitgedaagd om mensen te blijven verrassen en boven verwachting te presteren. Ook vaste klanten willen iedere keer weer verrast worden. Verandering van spijs doet immers eten.”

De trendsetter van Friesland

Vooral in dit laatste kenmerk ligt het geheim van Onder de Luifel. "We onderscheiden ons met specialistisch kookwerk. We gaan continu op zoek naar nieuwe dingen en houden daarbij de laatste food trends nauwlettend in de gaten. Onder de Luifel is daardoor dé trendsetter in Friesland als het gaat om evenementencatering volgens de laatste trends”, knikt Sybolt trots. “Mijn dag is goed als gasten meer krijgen dan ze hadden durven dromen. Niet voor niets is onze slogan: Onder de Luifel, boven verwachting!”

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos