Maak van elk moment een event

Eerlijke en duurzame streekproducten

Duurzaam en eerlijk koken vinden we bij Onder de Luifel heel belangrijk. Jij ook? Ieder seizoen heeft zijn eigen smaak. Wij kiezen bewust voor biologische, streekeigen producten. Zo weet je exact wat er op je bord ligt en eet je wat er van eigen land komt. Of uit de kas, de stal of de oven bij jou in de buurt. Deze gezonde keuze is bovendien ook een duurzame keuze. Onze producten maken geen lange vliegreizen, worden niet onder slechte omstandigheden geproduceerd en zijn altijd veilig. Duurzaam dus, maar bovenal wel zo smakelijk. Aan tafel!

Kaas van De Fryske

Het initiatief van Catharinus Wierda sprak onze chef-kok Sybolt direct aan. Catharinus is zuivelondernemer en initiatiefnemer van De Fryske. Bij De Fryske zorgen ze goed voor de omgeving waar hun kaas vandaan komt. Ze geloven dat je liefde voor het land en haar bewoners terug proeft in de kaas. En dat vinden ze bij De Fryske belangrijk. En wij ook!

Albrecht Finnema is boer en levert melk aan De Fryske. "Ik geef veel ruimte aan de natuur. Zo houd ik een deel van mijn land vrij als broedgebied voor de weidevogels." Van de 116 hectare grasland die Albrecht in gebruik heeft, is 18 hectare kruidenrijk grasland. Hier krijgen weidevogels, zoals kievieten, grutto’s, scholeksters, tureluurs en slobeenden,de kans om te broeden.

Onder de Luifel werkt graag met de kaas van De Fryske. Niet alleen omdat bij de productie van kaas wordt nagedacht over het milieu, maar ook omdat de kaas een volle smaak heeft. Wij omarmen graag initiatieven als deze en wilen op deze manier steeds verder verduurzamen!

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos