Onder de Luifel, bóven verwachting!

Outdoor Cooking Festival

Vier de zomervakantie met een Outdoor Cooking Festival van de zaak

Een heerlijke gedachte, de welverdiende zomervakantie die we straks allemaal in het vooruitzicht hebben. Nog even bikkelen, targets en deadlines halen, projecten afronden. En dan laten we alles even vallen. Nou alles? We hebben nog iets in petto!

Kleurrijke verhalen van de ‘werkvloer’ over de afgelopen tijd komen los tijdens het Outdoor Cooking Festival van de zaak. En zo gaan we vrolijk en met voldoening de vakantie in. Laat je verrassen door onze chef.

Heb jij zelf iets te vieren? Geef een tuinfeest in de buitenlucht. Dit kan in de vorm van een Cooking Festival of helemaal op maat samengesteld. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Neem contact met ons voor de mogelijkheden via 058 212 9013 of mail info@onderdeluifel.nl.

Outdoor Cooking Festival

Voorbeeld totaalpakket

Onder de Luifel denkt altijd met haar relaties mee. Wij begrijpen dat het organiseren van events voor relaties of personeel vaak veel tijd en stress kost. Om deze reden hebben wij een totaalpakket samengesteld waarmee wij u alle zorgen uit handen nemen.

Vanaf € 45,00 per persoon o.b.v. 50 personen

  • 3 uren full service all in
  • Foldicap (overkapping barbecue)
  • Kolengestookte smoker barbecue
  • Uitgiftebuffet(ten)
  • Meubilair
  • Parasols
  • Frisdrank, wijn en bier
  • Vlees, salades en brood
  • Kok, bediening en transport

Heerlijk chillen en grillen in de buitenlucht. De bereiding van vlees, groente, ons bijzondere fitfoodconcept en brood maken het plaatje compleet… De geur van piri piri en hamburgers op het vuur blijft onevenaarbaar.

BBQ 
Piripiri kipdijsate, kipdijvlees gekruid met chimichurri, zij lende rundvlees; malse stukjes biefstuk,
Hamburger van Fries weiderund, Fries kruidenvarken met een rub met lichte rooksmaak en kerrie madras, braadworst, Surf n turf; kipdijvlees en garnalen, harmonieus op een stok,
brochette van groenten, suikermais en mini maiskolfjes (5 stuks vlees/vis p.p)

Fitfood
Geroosterde aardappelen met tuinkruiden, knoflook en aioli, Witte koolsalade, atjar van rode kool, zoetzuur van komkommer en Mijnboer tomatenmix; salade van biologische tomaten, waaronder coeur de boeuf en San Marzano

Brood
Groot meergranen brood met zaden, plukbrood met fijne kruiden en kaas
Smeersels; kruidenboter, zilte boter en humus

Sauzen
Gerookte bbq-saus, knoflook-yoghurt saus, zigeunersaus en pindasaus