De ultieme manier om elkaar te leren kennen

Outdoor Cooking Festival

Op zoek naar een creatieve invulling voor een brainstorm, heidesessie of kennismaking-dag? Kies dan voor ons Outdoor Cooking Festival. Buiten hangt de inspiratie letterlijk in de lucht. En eten is bovendien de ultieme manier om elkaar beter te leren kennen. Zeker wanneer je samen aan de slag gaat met een gerecht. Meemaken wordt meedoen!

Smakelijke verhalen van de werkvloer

Kleurrijke verhalen van de werkvloer zijn nergens beter te proeven dan tijdens ons Outdoor Cooking Festival. Onder de Luifel zorgt naast de gerechten ook graag voor een bijpassende (muzikale) aankleding. En wil je zelf met collega’s aan de slag met het voor-, hoofd- en nagerecht? Dat kan. Onder leiding van onze chef-kok staat er in mum van tijd een tafel vol eigengemaakte lekkernijen voor je klaar.

Cooking in the rain

Striemt de regen tegen de ramen wanneer je bovenstaande sfeerimpressie leest? Geen probleem. Ook wanneer er geen strak blauwe luchten zijn, zorgen wij voor een perfect Outdoor Cooking Festival. Met slimme oplossingen is jouw evenement ‘waterproof’. Geloof ons; ook in de winter is dit een absolute aanrader.

Met je collega’s zelf de tafel vullen met gerechten; meemaken wordt meedoen” - Sybolt Frolich (chef-kok)

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos