Maak van elk moment een event

Augustus/september 2012

Friesland Bank,  Surhuisterveen
Tijdens de Wielerronde van Surhuisterveen in het Munt en Penningenkabinet (voormalig kantoor Friesland Bank)hebben we een bijeenkomst mogen verzorgen voor een aantal VIP.

Bruidspaar Koster -  van Timmeren, Kolham
Huwelijksfeest! Diverse huurartikelen, meubilair, koffie, thee, dranken, hapjes, buffet, dessert etc. Een geweldig feest in de tuin van de ouders van de bruid.

K & M Yachtbuilders,  Makkum
Een party verzorgd t.g.v de tewaterlating van het  zeiljacht Tulip, compleet met sfeervolle aankleding . De gasten werden ontvangen met verse koffie en smaakvolle thee en een keur van zoete lekkernijen , tijdens de tewaterlating hebben we een champagne geserveerd waar de gasten een toast mee uit konden brengen.

Bruidspaar Erkelens - v/d Meulen,  Damwoude
In opdracht van Wiersma horeca en wijnen hebben we een bruiloft mogen verzorgen in Damwoude.

Taste of History Esonstad, Anjum
In een paviljoen in Esonstad hebben we een sitting diner mogen verzorgen voor 450 gasten. Een prachtige ervaring.

Abis Shipping,  Harlingen
Driedubbel feest bij ABIS, de doop van ms Abis Dover, ms Abis Dublin en het 5-jarig jubileum werd gevierd voor ruim 300 gasten in het ruim van het containerschip.
Een fotocollage is te zien op http://www.facebook.com/onderdeluifel

Friesland Campina, Gerkesklooster
We hebben de catering tijdens een personeelsdag verzorgd met als thema Bewust Hygiënisch Werken.

Rabobank leeuwarden N.W. Friesland
Een personeelsbijeenkomst in de Designfabriek. Gezorgd voor een aanvulling op het meubilair, drankjes, hapjes, Italiaans buffet en bediening.

Bruidspaar Hiddenga - Teeuw, Stiens
De tuin van de familie Hiddenga is omgetoverd tot prachtige feestlocatie ter gelegenheid van het huwelijk van hun dochter(s). Zij en de gasten hebben genoten van lekkere drankjes, hapjes en een buffet. De bediening van het geheel hebben ze zelf verzorgd.

Congres bureau Friesland, Westhem
Op een prachtige locatie (de Pollepleats) In Westhem hebben wij in opdracht van Jant van Dijk de catering tijdens een bijeenkomst verzorgd.

Vos Libert Communicatie, Leeuwarden
Voor presentatie op verschillende dagen aan een opdrachtgever hebben wij de bijpassende catering geleverd in de vorm van (biologische) lunch, dranken, biologische wijnen, en diverse (biologische) borrelhapjes.

NDC Mediagroep BV
De Leeuwarder Courant verschijnt als tabloid! Er is door studenten koffie/thee en kruidkoek uitgedeeld aan de bezoekers van het vernieuwde Zaailand in Leeuwarden.

Diverse bedrijven & particulieren, Leeuwarden, Drachten, Harlingen, Franeker, Stiens
Diverse bedrijven en particulieren hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om via de website te bestellen. Salades, buffetten, stoofpotten en zelfs nog barbecues passeerden de revue. Neem eens een kijkje op de bestelsite. Binnenkort worden er nieuwe artikelen toegevoegd passend bij het nieuwe seizoen.  http://bestellen.onderdeluifel.nl

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos