Maak van elk moment een event

Februari 2012

Congres Bureau Friesland

Feest ter gelegenheid van de oplevering van de nieuwbouwwoningen aan de Bouwakker te Drachten. De bewoners en omwonenden konden genieten van verschillende winterse lekkernijen.

Wetterskip Fryslan
Vanwege de hectiek op en langs de zeedijk hebben de werknemers van Wetterskip later dan gepland elkaar een Gelukkig Nieuwjaar toegewenst tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het Zalencentrum van Crystalic, onder het genot van een drankje en hapje uiteraard.

Rotary Club Leeuwarden Zuid
Jail House Rock! Een bijeenkomst voor een goed doel in de Blokhuispoort. Wij hebben de complete aankleding, inrichting en catering mogen verzorgen tijdens dit evenement.

Rabobank Noord-West Friesland
Een afscheid van een collega in de Designfabriek inclusief de bijbehorende versnaperingen uiteraard. Diverse dranken en overheerlijke hapjes passeerden de revue.

AOC Friesland
Event Groen was geen beurs of tentoonstelling, maar een unieke "experience". Helemaal van deze tijd, en voor de toekomst! In samenwerking met AOC Friesland hebben wij een stand ingevuld op dit evenement. Vanuit een prachtig kookeiland hebben onze koks ala minute heerlijke biologische hapjes klaargemaakt.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos