Maak van elk moment een event

Juli 2012

Bruidspaar Boersma-Hester
Op Landgoed Zofier in Nieuweschoot heeft Bruidspaar Boersma - Hester elkaar het JA-woord gegeven. Aansluitend kon het bruidspaar en de gasten genieten van koffie, thee, kasteelgebak, Fries buffet, dessertbuffet en tot slot koffie en thee. Het was een prachtige dag.

ROS Friesland
Bijeenkomst met koffie, thee, cake, dranken en Italiaans buffet in het Zalencentrum van Crystalic.

Rijkswaterstaat, Leeuwarden
Jammer van het weer, maar dat mocht de pret niet drukken! In en bij de boerderij van Rijkswaterstaat (Werpsterhoek) hebben we een barbecue met uiteraard de dranken geregeld.

Familie de Boer,  Bears
In het authentieke dorpshuis van Bears complete catering t.g.v. huwelijksfeest.

Familie Talsma, Hijlaard
T.g.v een huwelijks en verjaardagsfeest hebben we een 70´s party verzorgd in een geheel in stijl aangekleed paviljoen. We hebben gebruik gemaakt van steigerhout, veel kleur, stropakken etc. De gasten konden genieten van diverse lekkernijen vanaf de grill.

Dong Energy Solarchallenge
Op het terrein van restaurant De Grote Wielen hebben we diverse dagen het ontbijt, lunch en diner voor de deelnemende ploegen verzorgd.

Noordplan/Provincie Fryslan
In opdracht van Noordplan en Provincie Fryslan hebben we een dinerverzorgd in Natuurmuseum Fryslan te Leeuwarden. Het thema was deze avond Cradle2Cradle. De conferentiedag van Cradle2Cradle vond de volgende dag plaats in de Designfabriek, hier hebben we de lunch en het diner voor de gasten mogen verzorgen.

Familie van Buren
Voor de familie van Buren het diner verzorgd tijdens hun huwelijksfeest.

Bourguignon Leeuwarden
Zakenrelaties hebben genoten van een barbecue op het terrein van Bourguignon te Leeuwarden.

Gemeente Leeuwarden
De turborontonde/fiets en voetgangerstunnel aan de Julianalaan/Middelzeelaan/van loonstraat zijn officieel geopend. Onder het genot van een drankje en hapje konden genodigden en bewoners een kijkje nemen.

Van Wijnen & Bouwbedrijf Lont
Start van de bouw, 1e fase Nieuw Vossepark is een feit. Wij hebben een tentje inclusief inrichting geregeld en drankjes, hapjes en ijs geserveerd. http://www.nieuwvossepark.nl/het-plan/start-bouw

0930 Nine Thirty, Mentos Examenfeest
In opdracht van Nine Thirty mochten wij de catering verzorgen bij de winnaar van de Mentos Studiepotjes. De prijs was een Compleet examenfeest. Er is een tent in de tuin geplaatst, een DJ geregeld daarnaast passeerden heerlijke Coronas, vruchtensappen en diverse hapjes de revue.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos