Maak van elk moment een event

Juni 2012

Vos en Libert
Vos en Libert vierde hun 20 jarig jubileum! We een barbecue mogen verzorgen, het thema voor het feest was deze avond Black en White.

Dam 20 Event Company
In opdracht  van Dam 20 Event Company uit Amsterdam mochten we de gehele inrichting verzorgen t.g.v de doop van een schip, dit omdat ze ons eerder in actie hebben gezien in het ruim van een schip en erg enthousiast waren over het resultaat.

Noordplan Leeuwarden
Op zondag 3 juni vond  alweer de zesde editie van het grootste loopevenement van Friesland plaats. In een paar jaar tijd is LOOP LEEUWARDEN uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse loopevenement van Friesland. In opdracht van Noordplan mochten wij het culinaire gedeelte verzorgen van de Bedrijvenloop in een compleet ingericht paviljoen op het Oldehoofsterkerkhof

Design fabriek Leeuwarden
In de Designfabriek was een bijeenkomst voor bloemisten. Verschillende nieuwe, trendy ideeën passeerden de revue die de deelnemers onder het genot van een drankje en een hapje konden bewonderen.

Noordelijk Evenementen Bureau
In opdracht van het Noordelijk Evenementen Bureau hebben we een party mogen verzorgen in het St. Ir.D.F Woudagemaal te Lemmer . We hebben de gasten ontvangen met een fruitig welkomstdrankje met daarbij een heerlijk hapje. Vervolgens kregen de gasten een rondleiding door het gemaal, daarna stond de bediening en keukenbrigade in het bezoekerscentrum klaar met verschillende smaakvolle gerechtjes die op ludieke wijze werden gepresenteerd.

Familie Wichers
Dr. Wichers neemt afscheid binnen de praktijk in Bergum. De tuin hebben we feestelijk ingericht met leuke zitjes en statafels De gasten werden ontvangen met een feestelijk drankje, hierna konden ze genieten van verschillende smakelijke hapjes en tot slot hebben de koks een overheerlijk Tapasbuffet klaargezet.

Royal Huisman
In opdracht van Royal Huisman te Vollenhove mochten wij de catering verzorgen in Harlingen. Een prachtige, luxe 3-master van bijna 93 meter is "opgeknapt" en dat betekende; Een gezellig feest met barbecue voor het personeel! 
EOS is één van de grootste (prive)zeiljachten ter wereld.

ABN Amro MeesPierson
Bij de ABN-Amro bank in Leeuwarden hebben we een bijeenkomst verzorgd compleet met koffie/thee en hierbij een keur aan heerlijke minigebakjes,  vervolgens hebben we diverse koude en warme hapjes met drankjes gepresenteerd.

Omrin REC Harlingen
T.g.v de officiële opening van de REC in Harlingen hebben we diverse festiviteiten mogen verzorgen. Fries was het thema, we hebben voornamelijk producten van toeleveranciers uit de nabije regio gebruikt.

Bij de officiële opening werden de gasten ontvangen met koffie/thee en hierbij een stukje Friese oranjekoek, na de opening hebben we een feestelijk drankje geserveerd waar de gasten een toast mee konden uitbrengen, hierna zijn we rond gegaan met diverse borrelhapjes met een knipoog naar Friesland. Tijdens de open dag hebben we koffie, thee, frisdranken en diverse lekkernijen geserveerd. S avonds heeft het personeel nog genoten van een feestavond inclusief barbecue.

Centrum voor Architectuur en Ruimtelijke Kwaliteit
Aan boord van de Ark hebben we deze maand verschillende bijeenkomsten verzorgd. Onder andere;  ARK Café, Nacht van de Architectuur en jaarlijkse ATTIEKavond.

ROC Friese Poort Sneek
In opdracht van ROC Friese Poort Sneek hebben wij een party bij RFU Irnsum mogen verzorgen t.g.v de tewaterlating van een schip.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos