Maak van elk moment een event

Mei 2012

Stichting Muziek Verbindt
Dinsdag 8 mei gaf Lysbeth Munniksma een concert in Crystallic, Leeuwarden. Zij deed hiermee tevens examen voor de opleiding D-Drive, de kunstopleiding van het Friesland College. Onder de titel "Find your own way" werd een muzikale en persoonlijke reis weergegeven die de bezoeker de rust van het platteland in akoestische muziek en de drukte van de stad in elektronische muziek liet ervaren. Ze zong 11 eigen akoestische nummers die uiteindelijk overgingen in trance muziek; de overgang van het platteland naar de stad.

Veilige Veste, Leeuwarden
In opdracht van Jant van Dijk Evenementen hebben we de opening mogen verzorgen van de Veilige Veste in Leeuwarden inclusief drankjes en een scala aan lekkere warme en koude hapjes.

Dorpshuis de Twatine in Hijlaard
Een heerlijk buffet geleverd t.g.v een jubileum.

Stichting HVO Primair
In het zalencentrum van Crystalic een bijeenkomst inclusief een lekker lunchbuffet.

Dorpshuis Bears
In het nostalgische dorpshuis van Bears hebben we een luxe buffet mogen verzorgen t.g v een reünie van de basis school van Bears en omstreken.

SMST, Drachten
In opdracht van Noordplan hebben we hier overdag een open dag mogen verzorgen en s avonds een feestavond met after party. Dit alles met verschillende heerlijke hapjes en drankjes met een knipoog naar Brazilië.

ABIS Shipping, Harlingen
De doop verzorgd van de Abis Cardiff. Ontvangst met koffie en verse munt thee geserveerd met heerlijke fleurettes. Tijdens de officiële plechtigheid hebben we champagne geschonken en hierbij een verrassende amuse gepresenteerd, daarna konden de gasten genieten van een drankjes en hapjesassortiment.

Familie van Leeuwen, Leeuwarden
Een smakelijk buffet verzorgd.

Dorpshuis de Twatine, Hijlaard
De catering tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond. Het thema was dit keer Casino. De gasten konden genieten van een culinaire parade met ouderwetse gerechtjes in een nieuw jasje.

Stichting Zorg op maat, Leeuwarden
Stichting ZOM vierde het 10 jarige jubileum, tijd voor een feestje!

Wetsus, Leeuwarden
Prins Willem Alexander heeft een bezoek gebracht aan Wetsus. Wij hebben de lunch hiervoor mogen verzorgen.

Familie Wiersma, Swichum
We hebben bij de Familie Wiersma catering verzorgd t.g.v. 50 jarige huwelijksfeest .Dit vond plaats in een feestelijk aangekleed paviljoen met steigerhout en zomerse kleurtjes.

Zorgplein Harlingen
Feestelijke opening van Zorgplein Harlingen. De aankleding van het geheel had een Nautisch tintje. Koffie met feestelijk gebak,  verschillende smaakvolle hapjes en drankjes, na afloop van de officiële opening kon het personeel genieten van een uitgebreid koud/warm buffet.

Rabobank
In het Atrium van Natuurmuseum Fryslan mochten we een party verzorgen t.g.v een afscheid. De gasten werden in het sfeervol ingerichte Atium ontvangen met een welkomstdrankje, vervolgens konden ze genieten van diverse koude en warme hapjes, waaronder;  Tapas, pastasalade, saté en tortillawraps.

Provinciehuis
In opdracht van Sodexo catering hebben wij voor de officieel opening van het Provinciehuis verschillende huurartikelen en borrelhapjes aangeleverd.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos