Maak van elk moment een event

Keuze van onze chef-kok: "Vitale brandstof"

Houd uw gasten of medewerkers scherp!

Een bammetje kaas en een glas melk zijn lang niet meer de standaard voor een zakelijke lunch. En gelukkig maar, want een uitgebalanceerde en vitale lunch draagt bij aan uw energieniveau. Belangrijk blijft natuurlijk dat de lunch lekker moet zijn, met verrassende smaakcombinaties. Een vitale lunch voor iedereen!

Bij Onder de Luifel combineren we gezond, verrassend, lekker én beleving in een lunch voor u en uw gasten. Want “vitale brandstof” zorgt voor topresultaten!

Neem nu contact met ons op via telefoonnummer 058 2129013 of info@onderdeluifel.nl voor een vitale lunch op maat!

Lunch: "vitale brandstof" | Laat je inspireren

“Vitale brandstof” zorgt voor topresultaten! Chef-kok Sybolt heeft een vitale lunch samengesteld van biologische, gezonde en de lekkerste streekproducten. Een lichte, maar erg voedzame en vitale lunch. Hiermee verrast u gegarandeerd uw gasten of medewerkers!

  • Ons heerlijke Waldkorn brood is versgebakken brood en zit vol zaden en noten. Goed voor een boost van de gemoedstoestand!
  • Een soep vol verse, rauwe of gegrilde groenten en een luxe sandwich (goed voor de spierversterking!). Maar vergeet de gebraden rosbief met grof gemalen mosterd niet, die de concentratie bevordert. De smoothie van vers fruit en groenten maakt de lunch helemaal compleet en zorgt voor een echte energieboost.
  • We creëren extra eetbeleving voor uw vitale lunch. Zo draagt de dynamiek van ons foodconcept direct bij aan wat een organisatie is, wil uitstralen en wil bereiken.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos