Maak van elk moment een event

Catering Drachten

Wij hebben al 50 jaar lang ervaring met catering in Drachten. Dit maakt Catering & Partyservice Onder de Luifel uniek. Wij zijn in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn, maar ook in Drachten en omgeving. Wij organiseren zowel intieme huisdiners voor 2 gasten als zakelijke evenementen voor 2000 gasten. Geef uw wensen aan ons door, deze zullen als raamwerk gelden voor de verdere organisatie. Laat aan ons weten wat u in gedachten heeft en wij denken met u mee.. Bij Onder de Luifel bent u verzekerd van:

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

Wij denken graag met u mee, maak uw wensen aan ons bekend via het contactformulier
Maar u mag natuurlijk ook bellen: 058 212 9013

Offerte aanvragen

 

Tot in de puntjes verzorgd

Het is heel eenvoudig. U maakt uw wensen kenbaar aan ons, die zullen als raamwerk dienen voor onze organisatie. Zoals opgemerkt kunt u voor werkelijk alles bij ons terecht. Want wij verstaan ons vak en verzorgen alles tot in de puntjes. Op het moment dat wij een gelegenheid organiseren is deze van top tot teen in orde! Met alle wensen zoals gecombineerde buffetten en speciale diëten kan rekening gehouden worden. Zo kunnen wij naast ‘food & drinks’ ook zorgen voor:

 • De feestlocatie
 • Muziek
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
      Klik hier voor een sfeerimpressie

Wij kunnen iedere sfeer op elke locatie creëren. Op basis van uw doelstellingen, wensen en beschikbare budget, kunnen wij een arrangement samenstellen. Groot- of kleinschalig, sober of uitbundig, wij verzorgen het voor u.

 

 

Locaties in Drachten

SkutjesilenOnder de Luifel is gespecialiseerd in het cateren in Drachten op locatie, of dit nu thuis is of op het werk. Op iedere door u gekozen locatie kunnen wij sfeer creëren. Onder de Luifel heeft in Noord-Nederland ook een groot aantal locaties tot haar beschikking waar mogelijke evenementen gehouden kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden in Drachten? Kijk dan hier of vraag naar de andere opties: 058 212 9013

Wilt u uw relaties een typisch Friese dag laten beleven? Het Friese evenement skûtsjesilen geeft gegarandeerd mooie herinneringen. In samenwerking met de verschillende Skûtsjes geven wij invulling aan uw dag. Heerlijke Friese lekkernijen zoals Oranjekoek, vers gerookte paling en Beerenburg zorgen voor een dag in stijl en sfeer. Voor meer informatie over skûtsjesilen kunt u het contactformulier invullen.

 

Ruim 50 jaar ervaring

Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106 
8914 BE Leeuwarden 
058 212 9013 
info@onderdeluifel.nl

Routeplanner


Contactformulier

Naam*
E-maildres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos