Onder de Luifel, boven verwachting! Wij zijn een full service conceptcateraar en maken van elk moment een event, of dit nu privé of zakelijk is. Wij deinzen niet terug voor een bedrijfsfeest met 2000 gasten. Maar ook een intiem thuisdiner zien wij als een uitdaging!

info@onderdeluifel.nl 058 - 212 9013

Privacy statement

Privacy statement

Dit privacy statement is van toepassing op alle diensten en producten van Onder de Luifel Catering en Partyserivce. Het gebruik van de website onderdeluifel.nl wordt hier eveneens onder verstaan. Het kan zijn dat we op enig moment deze Privacy Policy aanpassen op deze pagina. Lees het Privacy statement daarom regelmatig na op onze website.

Door het afnemen van diensten of door het gebruik van de website onderdeluifel.nl kan het zijn dat Onder de Luifel persoonsgegevens ontvangt en verwerkt. Enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst worden door Onder de Luifel verwerkt.

Onze Functionaris Gegevensbescherming (FG) is Ytje Dijkstra. Voor vragen kunt u contact met haar opnemen via ydijkstra@onderdeluifel.nl.

Wie wij zijn

Onder de Luifel Catering en Partyservice is full service conceptcateraar in Leeuwarden voor diverse bedrijven en instellingen. Onder de Luifel staat klaar om jouw evenement om te toveren tot een culinair feestje. Daarbij gaat het niet alleen om lekker eten en drinken. We verrassen en pakken uit met alles wat nodig is om er een onvergetelijke dag van te maken. Onder de Luifel Catering en Partyservice is gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei 106, 8914 BE in Leeuwarden en is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals wordt weergegeven in dit privacy statement. Onder de Luifel Catering en Partyservice staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer K.v.K. 01055880

Contactgegevens

Onder de Luifel Catering en Partyservice
Baltharsar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl

Welke persoonsgegevens verwerken wij

Wanneer jij gebruik maakt van onze diensten of omdat je je gegevens aan ons hebt verstrekt verwerken wij jouw persoonsgegevens. Dit heeft betrekking op

Bedrijfsnaam
Voornaam
Voorletters
Achternaam
Functie
Telefoonnummer
E-mailadres
Postadres
Factuuradres
Bankgegevens
Openstaand saldo
Contactgeschiedenis
Relatienummer
Afgenomen producten en diensten
Ip-adres
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Overige persoonsgegevens die jij actief verstrekt via website, correspondentie en telefoongesprekken

Het doel en termijn dat persoonsgegevens worden bewaard

Onder de Luifel Catering en Partyservice bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doelen waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Een overzicht:

Doel: Financiële administratie
Grondslag: Wettelijke verplichting
Gegevens: Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, functie, emailadres, factuuradres, opstaand saldo, bankgegevens, afgenomen producten en diensten, relatienummer
Duur opslag: Zo lang als noodzakelijk voor de wettelijke verplichting

Doel: Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Grondslag: Uitvoering overeenkomst
Gegevens: Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, emailadres, telefoonnummer
Duur opslag: Zo lang je klant bent van Onder de Luifel en jezelf niet afmeldt voor onze diensten

Doel: Om goederen en diensten bij je af te leveren
Grondslag: Uitvoering overeenkomst
Gegevens: Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, postadres, emailadres
Duur opslag: Zo lang je klant bent van Onder de Luifel en jezelf niet afmeldt voor onze diensten

Doel: Mailing over wijzigingen van onze diensten en producten
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Gegevens: Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, postadres, emailadres
Duur opslag: Zo lang je klant bent van Onder de Luifel en jezelf niet afmeldt voor onze diensten

Doel: Informatieve mails m.b.t. tot dienstverlening
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Gegevens: Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, postadres, emailadres
Duur opslag: Zo lang je klant bent van Onder de Luifel en jezelf niet afmeldt voor onze diensten

Doel: Nieuwsbrief
Grondslag: Toestemming
Gegevens: Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, emailadres
Duur opslag: Tot uitschrijving nieuwsbrief

Doel: Sollicitatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Gegevens: Voornaam, achternaam, emailadres, postadres, motivatie en gegevens die jij ons verstrekt.
Duur opslag: 2 jaar in portefeuille voor eventuele mogelijk andere aansluitende functies.

Doel: Contactformulier website
Grondslag: Toestemming
Gegevens: Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam emailadres, gegevens die jij ons verstrekt in het bericht.
Duur opslag: Totdat de vraag is beantwoord.

Doel: Cookies website
Lees cookie statement.

Derden en andere verwerkers

Onder de Luifel Catering en Partyserivce deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met de bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Onder de Luifel Catering en Partyserivce blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Onder de Luifel Catering en Partyserivce gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij een bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browsers op het apparaat waarmee je werkt. Alle informatie over de cookies die wij gebruiken kun je lezen in onze cookie statement.

Wordt het Privacy Statement gewijzigd?

Wij kunnen dit Privacy Statement wijzigen. Lees daarom regelmatig het Privacy Statement na op eventuele wijzigingen.

Rechten van betrokkenen

Onder de Algemene Verordening Gegevensbewerking (AVG) heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Om van je rechten gebruik te maken kun je contact met ons opnemen via info@onderdeluifel.nl.

Informatie en inzage: Uiteraard kun je inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over hoe en waarom we die gegevens verwerken.
Rectificatie: Heb je het idee dat we verkeerde gegevens van jou hebben? Laat het ons dan weten, dan passen we het aan.
Vergetelheid: Je kan je de persoonsgegevens die wij van jou hebben verwijderen. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden (administratie of ontdubbelen bijvoorbeeld) die gegevens dan nog wel moeten verwerken.
Beperking: Heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.
Bezwaar (verzet): Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je bezwaar indienen. Gaat het om marketing? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beëindigen.
Overdraagbaarheid: Dit is een nieuw recht onder de AVG om je persoonsgegevens over te (laten) dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, naam dan contact met ons op.

Daarnaast kun je ook:

Toestemming intrekken: Bijvoorbeeld voor het ontvangen van e-mailings. Als je toestemming voor een andere verwerking wilt intrekken, kun je contact met ons opnemen.
Klacht indienen bij de AP: Denk je dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. Je kan hierover na 25 mei 2018 ook een klacht indienen bij de AP. Momenteel kun je de AP alleen nog tippen, via dit formulier.

Links

Op onze website bevinden zich een aantal links naar andere websites van organisaties of tools van andere organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen.

Heb je hierover vragen of klachten kun je een mail sturen naar info@onderdeluifel.nl. Het is ook mogelijk contact op te nemen met de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op ‘Ik ga akkoord’ om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies.

Laatst gewijzigd: 03 juni 2019

Jan Geertsma
Fantastisch
Nicole
Prettige samenwerking en duidelijke communicatie.
Alida
voor het eerst met onder de luifel gewerkt! super!

Op de hoogte blijven? Ontvang elke maand onze feestelijke tips

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies