Maak van elk moment een event

Catering Heerenveen

Onder de Luifel is de grootste cateraar in Heerenveen en omstreken. Wij draaien al geruime tijd mee en hebben daardoor de nodige ervaring. Wij cateren voor zowel intieme huisdiners als zakelijke evenementen. Of uw bijeenkomst nu voor 2 of 2000 personen is, Onder de Luifel catert op maat. Wij houden rekening met u, zo kunnen onze maaltijden aangepast worden op allergieën en diëten. Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier en wij denken graag met u mee. Ook kunt u ons bereiken op 058 212 9013.

 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

Via het contactformulier kunt u uw wensen aan ons doorgeven, u mag natuurlijk orok bellen: 058 212 9013

Offerte aanvragen

Ongelimiteerde mogelijkheden

Bij Onder de Luifel kunt u werkelijk voor alles terecht. Met alle wensen zoals gecombineerde buffetten en speciale diëten kan rekening gehouden worden. Wij verzorgen alles wat met catering te maken heeft. Zo kunt u naast ‘food & drinks’ bij ons terecht voor:

 • Muziek
 • De locatie
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
     Klik hier voor een sfeerimpressie

Voor meer foto’s kunt u ook eens kijken op onze Facebook pagina. Aan de hand van uw budget en doelstellingen zorgen wij voor catering op maat. Bij Onder de Luifel is elke gelegenheid uniek en wij zorgen ervoor dat uw catering een geweldige ervaring wordt. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze bedrijfsvideo.

Sfeervolle locaties in Heerenveen

Kandgoed Zofier Onder de Luifel catert op elke locatie in Heerenveen en daarbuiten. Of u nu een persoonlijk feestje thuis organiseert of een uitbundig evenement bij uw bedrijf, Onder de Luifel verzorgt zowel kleine als grote locaties geheel in stijl. Onder de Luifel heeft zelf ook een groot aantal locaties tot haar beschikking. Wij kunnen op iedere locatie de gewenste sfeer creëren. Benieuwd naar alle locaties in Heerenveen? Neem dan contact met ons op: 058 212 9013

 

Landgoed Zofier te Nieuweschoot is een voorbeeld van een locatie tot onze beschikking. Landgoed Zofier is een Friese monumentale boerderij in de buurt van Heerenveen. In deze prachtige boerderij vindt u een indrukwekkende collectie kunst. Het is mogelijk om de galerieruimte en de bijhorende beeldentuin te gebruiken voor bijeenkomsten en evenementen. Ook is er de mogelijkheid om een lezing of sessie met een van de kunstenaars aan het programma toe te voegen.

Partyservice

In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie. Ooit begonnen als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste cateraar van Heerenveen en omstreken. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en organiseren we menig evenement in Heerenveen.

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106 
8914 BE Leeuwarden 
058 212 9013 
info@onderdeluifel.nl

Routeplanner

Contactformulier

Naam*
E-maildres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos