Maak van elk moment een event

Catering Leeuwarden

Onder de Luifel is al 50 jaar lang de cateraar in Leeuwarden. Waar wij ooit begonnen als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, zijn wij nu de grootste cateraar in Leeuwarden en omstreken. Niks is voor ons te gek, zo organiseren wij intieme huisdiners voor 2 personen maar ook zakelijke evenementen voor 2000 personen. Laat aan ons weten wat uw wensen zijn en wij denken met u mee. U kunt ons bereiken via het contactformulier of op 058 212 9013. Bij Onder de Luifel bent u verzekerd van:

 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

Via het contactformulier kunt u uw wensen aan ons doorgeven, u mag natuurlijk ook bellen: 058 212 9013

Offerte aanvragen

Ongelimiteerde mogelijkheden

Bij Onder de Luifel kunt u werkelijk voor alles terecht. Met alle wensen zoals gecombineerde buffetten en speciale diëten kan rekening gehouden worden. Wij verzorgen alles wat met catering te maken heeft. Zo kunt u naast ‘food & drinks’ bij ons terecht voor:

 • Muziek
 • De locatie
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
     Klik hier voor een sfeerimpressie

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina waar u een groot aantal foto’s vindt. Als wij uw catering verzorgen, kan u met een gerust hart adem halen. Onder de Luifel zorgt dat elke catering van top tot teen in orde is! Wij stellen een arrangement samen op basis van uw wensen, doelstellingen en budget. Sober of vrolijk, klein- of grootschalig alles is mogelijk.

Evenement locaties

Onder de Luifel heeft in Leeuwarden een groot aantal locaties tot haar beschikking waar evenementen gehouden kunnen worden. Ook kan Onder de Luifel een bijeenkomst verzorgen op iedere door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op uw bedrijf of thuis. Wij kunnen iedere sfeer op elke locatie creëren. Als aanvulling op uw evenement is het leuk om een rondvaart te maken in een authentieke fluisterpraam met elektromotor. Ontdek de grachten, de singels en omgeving Leeuwarden. Benieuwd naar de andere opties in Leeuwarden? Kijk dan eens hier of vraag naar de mogelijkheden: 058 212 9013

Praamvaren Leeuwarden Crystalic Natuurmuseum Fryslân
Praamvaren Crystalic Natuurmuseum Fryslân

 

Ruim 50 jaar ervaring

Onder de Luifel is begonnen als proeflokaal van de Friese Zuivelbond in Leeuwarden, maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste cateraar van Leeuwarden en ver daarbuiten. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan. Onder de Luifel is in 2006 naar een nieuwe locatie verhuisd, die volledig is ingericht op de partyservice. Kwaliteit, service en hygiëne kunnen sinds dien nog beter worden gegarandeerd.

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook DrachtenHeerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl

Routeplanner

Contactformulier

Naam*
E-maildres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos