Maak van elk moment een event

Catering Sneek

Catering & Partyservice Onder de Luifel verzorgt regelmatig catering in Sneek. In de afgelopen 50 jaar is Onder de Luifel uitgegroeid tot de grootste cateraar in Friesland. Wat de gelegenheid ook is, Onder de Luifel heeft de nodigde ervaring en expertise om er met succes een geslaagde bijeenkomst van te maken. Of het nu voor 2 of 2000 gasten is, Onder de Luifel verzorgt de catering in Sneek tot in de puntjes. Door met u mee te denken vullen wij uw wensen verrassend en smaakvol in. Bij Onder de Luifel bent u verzekerd van:

 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

Via het contactformulier kunt u uw wensen aan ons doorgeven, u mag natuurlijk ook bellen: 058 212 9013

Offerte aanvragen

Ongelimiteerde mogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ervaren en bekend met tal van verschillende evenementen en bijeenkomsten. Als wij voor u cateren hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij kunnen de catering in Sneek volledig uithanden nemen. Zo kunnen we iedere sfeer op elke locatie creëren. Ook houden wij rekening met speciale diëten en allergieën. Maar Onder de Luifel is meer dan catering alleen. Naast ‘food & drinks’ kunnen wij ook zorgen voor:

 • Muziek
 • De locatie
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
     Klik hier voor een sfeerimpressie

Benieuwd naar onze expertise? Op onze Facebook pagina vindt u foto’s van voorgaande evenementen, door Onder de Luifel gecaterd. Wij zorgen dat alles tijdens uw evenement gesmeerd loopt. Als Onder de Luifel de catering verzorgd hoeft u zich nergens druk om te maken. Afhankelijk van uw budget, doelstellingen en wensen stellen wij een arrangement samen. Vrolijk of sober, klein- of grootschalig alles is mogelijk.

 

 

Locaties in Sneek

Alde Fryske TjerkenOnder de Luifel catert op elke door u gekozen locatie in Sneek. Organiseert u een bedrijfsfeest of een intieme gelegenheid thuis? Wij zijn in staat om de catering op locatie te verzorgen. Mocht u geen locatie tot uw beschikking hebben, dan hebben wij een groot aantal mogelijkheden. Onder de Luifel heeft namelijk diverse locaties in Sneek en omstreken tot haar beschikking. Zo werken wij samen met de Stichting Alde Fryske Tjerken (oude Friese kerken). Deze organisatie stelt 3 prachtige kerken tot onze beschikking, ideaal voor een trouwerij. De kerken hebben een capaciteit variërend van 80 tot 300 bezoekers. Benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Kijk dan eens hier of op onze Facebook pagina.

 

Jarenlange ervaring

Als partycateraar maakte Onder de Luifel al snel naam in Friesland. In de afgelopen 50 jaar hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit zijn we gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond. Nu staan we bekend als een van de grootste cateraars van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd.

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl

Routeplanner

 

Contactformulier

Naam*
E-maildres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos