Vier de zomer met de Foodmarket!

Vier de zomer met onze Foodmarket

Heb jij de zomerafsluiter al geregeld voor je zaak? We moeten nog even bikkelen, maar dan heb je eindelijk die welverdiende vakantie. Luid de vakantie goed in met onze Foodmarket!

De perfecte zomerafsluiter

Na je werkdag loop je een geweldige wereld van food binnen met super veel verse, frisse en gezonde happen én dranken. Loop een rondje langs het Fruit & Smoothiepoint, de Hollandse ijscokar of de Burgerbar. Overal is iets te proeven én te beleven! Waar je ook trek in hebt, je vindt het op de Foodmarket van Onder de Luifel. Onbezorgd genieten!

Wij regelen het voor je!

  Wij regelen het van A tot Z.
  Jij hebt tijd om écht te genieten.
  Maatwerk is mogelijk: jij stelt je Foodmarket samen.
  Veel biologische streekproducten.
  Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale en duurzame producten.
  De prijs zal je meevallen!

Waar je ook trek in hebt, je vindt het op onze Foodmarket!

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet wordt verrast. Een smoothiebar, gegrilde burgers, saladbar, ijscokar of pizzafood... Wij hebben voor ieder wat wils.  En het leuke is: jij stelt zelf jouw Foodmarket samen. Maatwerk is dus geen probleem! 

Eerlijke en duurzame streekproducten

Duurzaam en eerlijk koken vinden we bij Onder de Luifel heel belangrijk. Jij ook? Het initiatief van Catharinus Wierda sprak onze chef-kok Sybolt direct aan. Catharinus is zuivelondernemer en initiatiefnemer van De Fryske. Bij De Fryske zorgen ze goed voor de omgeving waar hun kaas vandaan komt. Ze geloven dat je liefde voor het land en haar bewoners terug proeft in de kaas. En dat vinden ze bij De Fryske belangrijk. En wij ook! Meer weten over onze duurzame werkwijze? Je leest het hier.

Kies jouw kraam

Kies wat je lekker vindt, er is genoeg keuze. Wij geven je hieronder alvast wat ideeën van de mogelijkheden.

Gegrilde Burgers
Een broodje hamburger kun je overal ter wereld eten, maar zols bij de Foodmarket van Onder de Luifel eet je hem nergens! Een eerlijke burger van Fries Weiderundvlees en Gaasterlands kruidenvarken. Mmmm....!

Ice, Ice, Baby
De Hollandse IJscokar staat ook opgesteld op het festivalterrein en is gevuld met NICE fruitijs. NICE is ontstaan uit Nina's liefde voor puur en gezond eten. Weten wat je eet is belangrijk, ook als je een ijsje eet. Daarom maken ze lekker én goed ijs, van biologisch fruit van dichtbij. Ze gebruiken geen fruitconcentraten of kunstmatige toevoegingen. Ze proef je hoe lekker puur natuur smaakt.

Smoothie & Fruit Point
Onze bartenders maken de lekkerste smoothies met verse ingrediënten klaar. Meer zin in fris water met fruit? Ons "Healthy Water" bevat verschillende verse fruitsoorten en kruiden. Dat geeft je water een verrassende en gezonde twist! maar bij onze Smoothie & Fruit Point kun je voor meer terecht. Wat dacht je van fruitspiesjes of verse sappen met alcoholvrije likeurtjes?

Go Mexican
Quesadilla's, taco's, maiskolfjes, mangosalades... Bij de Mexican Fresh Foodkraam is het genieten geblazen!

Oud Hollandse poffertjeskraam
De poffertjesbakker bakt ze bruin... De smakelijke geur van verse poffertjes verspreid over het terrein. Onbeperkt genieten van poffertjes met roomboter en poedersuiker!

Broodje beenham
The show must go on! Dat is het motto van de kok achter de showpan. Want dit is geen gewoon broodje beenham. Vanuit een reuzepan serveert hij heerlijk vlees: boeren steekham, opgemakt op een bourgondisch broodje vergezeld van ijsbergsla en een honing- en mosterddressing.

Meer weten of offerte aanvragen?

Heb jij nu al zin in jouw Foodmarket maar wil je wat meer informatie? Wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen. Neem gerust contact met ons op via 058 212 9013 of info@onderdeluifel.nl.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos