Onder de Luifel, boven verwachting! Wij zijn een full service conceptcateraar en maken van elk moment een event, of dit nu privé of zakelijk is. Wij deinzen niet terug voor een bedrijfsfeest met 2000 gasten. Maar ook een intiem thuisdiner zien wij als een culinaire uitdaging!

info@onderdeluifel.nl 058 - 212 9013

Zelfstandig werkend kok (24 of 38 uur/week)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een culinair talent. Kun je zelfstandig werken? Ben je creatief in doen en denken en heb je een echte hands-on mentaliteit? Dan ben jij de geschikte kandidaat om ons keukenteam te komen versterken.

Je werkzaamheden zijn heel afwisselend, waardoor deze job nooit verveelt. Tijdens party’s op locatie verras je onze gasten met je culinaire kunsten. Je staat met hen in contact en kookt live gerechten voor ze. Ook in onze eigen moderne keuken bereid je gerechten, waarmee we onze gasten kunnen verwennen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel met onze chef kok Sybolt: 058-2129013

Werken bij Onder de Luifel biedt jou:

  • Salaris volgens horeca-CAO;
  • Sociale werktijden. Je bent regelmatig ‘s avonds en ‘s zondags vrij;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke ontwikkeling, o.a. door het volgen van trainingen;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Werken met seizoensgebonden producten uit de regio.

Verwachte startdatum: zo spoedig mogelijk, in overleg

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven? Ontvang elke maand onze feestelijke tips

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies