Maak van elk moment een event

Catering in Friesland

Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. Onder de Luifel is er voor elke gelegenheid in Friesland en ver daarbuiten. Als cateraar verzorgen wij alles van zakelijke evenementen tot intieme thuisdiners. Of het nu gaat om 2 of 2000 gasten, uw culinaire wensen vullen we smaakvol en verrassend in. Wij nemen uw catering graag uit handen. Bij Onder de Luifel bent u verzekerd van:

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid
 • Ervaren en deskundig personeel
 • Een groot aanbod locaties

Wij denken graag met u mee, maak uw wensen aan ons bekend via het contactformulier
Maar u mag natuurlijk ook bellen: 058 212 9013

Offerte aanvragen

Tot in de puntjes verzorgd

Het is heel eenvoudig. U maakt uw wensen kenbaar aan ons, die zullen als raamwerk dienen voor onze organisatie. Zoals opgemerkt kunt u voor werkelijk alles bij ons terecht. Want wij verstaan ons vak en verzorgen alles tot in de puntjes. Op het moment dat wij een gelegenheid organiseren is deze van top tot teen in orde! Met alle wensen zoals gecombineerde buffetten en speciale diëten kan rekening gehouden worden. Zo kunnen wij naast ‘food & drinks’ ook zorgen voor:

 • De feestlocatie
 • Muziek
 • Entertainment
 • Meubilair
 • Groenvoorziening
 • Technische faciliteiten
 • Hostesses
 • Verdere inrichting en aankleding

Sfeerimpressie zaal
      Klik hier voor een sfeerimpressie

Wij kunnen iedere sfeer op elke locatie creëren. Op basis van uw doelstellingen, wensen en beschikbare budget, kunnen wij een arrangement samenstellen. Groot- of kleinschalig, sober of uitbundig, wij verzorgen het voor u.

Locaties in Friesland

Onder de Luifel kan een bijeenkomst verzorgen op iedere door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op uw bedrijf of thuis. Wilt u ergens anders feest vieren, eten of vergaderen? Wij hebben ideeën! Wij hebben afspraken gemaakt met diverse locaties in Noord-Nederland. Voor een impressie volgen hieronder een aantal locaties in Friesland. Benieuwd naar de andere opties? Kijk dan eens hier of op onze Facebook pagina.

              Ir D.F. Woudagemaal                     De Pollepleats                Zeesleepboot ‘Holland’

 

Jarenlange ervaring

In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar in Friesland. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd.

Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl

Routeplanner

Contactformulier

Naam*
E-maildres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Balthasar Bekkerwei 106 - 8914 BE Leeuwarden - 058 212 9013 - info@onderdeluifel.nl

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos