Wij voelen ons overal thuis

Catering thuis of op locatie

Bij Onder de Luifel Catering & Partyservice zijn we gespecialiseerd in thuiscatering en catering op locatie in Noord-Nederland. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring, werken met personeel dat zeer deskundig is en zijn flexibel en veelzijdig in het organiseren van feesten. Het is ons doel om u tijdens de voorbereiding en op de dag zelf te ontzorgen en te laten genieten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw verjaardag, familiedag, bedrijfsfeest, open dag, vergadering, bruiloft of andere gelegenheid.

 • Meer dan 50 jaar ervaring in catering
 • Voor verschillende gelegenheden
 • Ongelimiteerde mogelijkheden qua catering
 • Flexibel en veelzijdig in het organiseren van feesten
 • Personeel dat zeer ervaren is en deskundig te werk gaat

U kunt ons bereiken door te bellen naar 058 212 9013 of ons contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. We reageren zo spoedig mogelijk.

Mogelijkheden voor thuiscatering en catering op locatie

Bij Onder de Luifel Catering & Partyservice heeft u veel mogelijkheden voor catering thuis of op locatie. Uw verjaardagsvisite thuis trakteren op verrassende fingerfood gerechten? Of tijdens een familiedag de kunst afkijken bij onze grillmeester? Voor iedere gelegenheid zijn wij in staat uw gasten in de perfecte ambiance te ontvangen en te verrassen met onze culinaire specialiteiten. Onder de Luifel heeft alles in huis om uw gasten thuis te trakteren op een onvergetelijke smaaksensatie. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat u en uw gasten de hele dag alleen nog maar hoeven te genieten. Voor onder meer de volgende gelegenheden kunt u bij ons terecht:

Catering arrangementen

Wij bieden catering arrangementen op maat aan. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Geef bij ons aan wat uw doelstellingen, wensen en beschikbare budget voor het feest zijn. Op basis hiervan stellen wij voor u een op maat gemaakt arrangement samen. Wij verzorgen onder meer de volgende catering bij u thuis of op locatie:

De mogelijkheden wat betreft eten en drinken zijn talloos. Heeft u speciale verzoeken voor de catering? Laat dit dan aan ons weten. Wij kunnen bijvoorbeeld ook rekening houden met speciale diëten of gecombineerde buffetten. Naast ‘food & drinks’ kunt u bij ons terecht voor:

 • Muziek
 • Entertainment
 • Hostesses
 • Meubilair
 • Technische faciliteiten
 • Groenvoorziening
 • Verdere inrichting en aankleding

Door deze ongelimiteerde mogelijkheden creëren wij de gewenste sfeer op iedere locatie. Bent u geïnteresseerd in bovenstaande opties? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 058 212 9013 of ons contactformulier in te vullen.

Wij voelen ons overal thuis

Van een food truck in uw tuin tot een chef-kok in uw keuken; wij voelen ons overal thuis. Uiteraard komen we vooraf langs om de locatie te bekijken en te zien wat u ‘in huis’ heeft. Uw wensen zijn onze basis ingrediënten, waarmee we een recept op maat maken voor het perfecte thuisfeest. Graag voegen we daar zelf nog een aantal verrassende ideeën aan toe!

Binnenkort jarig of een andere heuglijke gebeurtenis die het vieren waard is? Wij komen graag langs om samen een plan te maken voor een bijzonder en volmaakt feest bij u op locatie.

Een feestje thuis? Trakteer jouw gasten op een onvergetelijke smaaksensatie”- Sybolt Frolich (chef-kok)

Thuiscatering door Onder de Luifel Catering & Partyservice

Al ruim 50 jaar is Onder de Luifel het adres in Noord-Nederland voor catering en partyservice. In al deze jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en een van de grootste van Noord-Nederland. Door onze flexibiliteit en veelzijdigheid in menu, arrangementen, personeel en mogelijkheden bieden wij catering op maat aan.

Onder de Luifel Catering & Partyservice is gevestigd in Leeuwarden. Wij verzorgen de catering in plaatsen door heel Friesland, waaronder Heerenveen, Drachten en Sneek.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden
058 212 9013
info@onderdeluifel.nl

Route

Contactformulier

Naam*
E-maildres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos