Onder de Luifel, bóven verwachting!

Catering locaties in Friesland voor elke gelegenheid

Wij zijn al ruim 50 jaar de cateraar van Friesland en kunnen op diverse locaties in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek de catering verzorgen.

  • Cateringservice door heel Friesland: meer dan 50 jaar ervaring
  • Van intieme huiskamerdiners tot aan evenementen voor 2000 personen
  • Groot aanbod locaties en accommodaties in Noord-Nederland
  • Uitgebreide mogelijkheden: aankleding, amusement en meesterlijke koks

Maak hieronder uw keuze in welke plaats u een catering wilt laten verzorgen.

Werkgebied

Wij verzorgen op elke locatie in Friesland de catering. Het maakt niet uit of het gaat om een bruiloft in Sneek, een bedrijfsfeest in Drachten, een kinderfeest in Leeuwarden of een intiem diner in Heerenveen. U kunt ons inschakelen voor al uw cateringwensen.

Volledige catering

Onze catering mogelijkheden zijn eindeloos. Te denken valt aan het verzorgen van salades, barbecues, lunches, maaltijden en volledige buffetten. Daarnaast huurt u ons ook in voor het organiseren van een high tea, een borrel met bittergarnituur of het regelen van een catering tijdens Kerst.

Heeft u speciale wensen of wilt u dat wij rekening houden met bepaalde allergieën en diëten? Geef dit aan ons door via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 058 212 9013.

Accommodaties in Friesland

Ons cateringbedrijf is gevestigd in Leeuwarden. Wij verzorgen het eten en drinken voor bedrijven en particulieren in heel Friesland. Wij denken graag mee over de locatie en hebben verschillende accommodaties tot onze beschikking in Noord-Nederland. Ontdek meer over onze accommodaties.

Overige mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunt u ons ook inhuren voor het regelen van de aankleding en entertainment tijdens uw bedrijfsfeest of bruiloft. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw bijeenkomst of evenement zal slagen.

Contact met catering & partyservice Onder de Luifel

Voor meer informatie over onze cateringservice in Friesland of voor een catering op maat vult u onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht