Op iedere door u gekozen locatie

Locaties

Onder de Luifel kan een bijeenkomst verzorgen op iedere door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op uw bedrijf of thuis. Met meer dan 50 jaar ervaring is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Of het nu gaat om 2 of 2000 gasten, uw culinaire wensen vullen we smaakvol en verrassend in. Wij nemen uw catering graag uit handen.

Wilt u ergens anders feest vieren, eten of vergaderen? Wij hebben ideeën! Wij hebben afspraken gemaakt met diverse locaties in Noord-Nederland. Hieronder noemen we slechts een aantal mogelijkheden. Informeer gerust eens naar onze andere ideeën.

Natuurmuseum Fryslân

Het atrium van Natuurmuseum is een prachtige locatie in het centrum van Leeuwarden voor bijvoorbeeld een diner of een feest voor groepen tot 600 personen. Het Natuurmuseum Fryslân is gevestigd in het monumentale Nieuwe Stadsweeshuis uit 1675. Een prachtig pand met diverse ruimtes die om een binnenplaats zijn gegroepeerd. In 2005 is deze binnenplaats voorzien van een moderne glazen kap. Door de combinatie van historie en moderne architectuur is er een bijzonder sfeervolle ruimte ontstaan.
Lees meer

Crystalic

Crystalic is het markante, glazen gebouw aan de westzijde van Leeuwarden. De bekende architect Gunnar Daan ontwierp het gebouw dat in 2002 in gebruik is genomen. Hij creëerde het kantorengebouw van de toekomst: flexibel, multifunctioneel en duurzaam. Het complex verrast en inspireert zowel gebruikers als bezoekers. Crystalic is gelegen in de nabijheid van Onder de Luifel en voldoet in alle opzichten aan de eisen die worden gesteld aan een kwalitatief hoogwaardige vergaderaccommodatie.
Lees meer

Ir D.F. Woudagemaal

Uniek en zeer speciaal is dit grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld. Gelegen nabij het Friese Lemmer. Het gemaal staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het is een bijzondere ervaring om tussen de enorme pompen een lunch of diner geserveerd te krijgen.
Lees meer

Zeesleepboot ‘Holland’

Deze unieke bergingsjager heeft haar vaste ligplaats in Harlingen . Zo’n 200 spectaculaire reddingen heeft de in 1951 gebouwde zeesleper op haar naam staan. Er kan een programma op maat gemaakt worden om
het schip een dagdeel, dag of meerdere dagen in te zetten. Een unieke plaats om een presentatie, lunch of diner te geven. Aan boord zijn meerdere salons en enkele hutten.
Lees meer

Alde Fryske Tsjerken

In samenwerking met de Stichting Alde Fryske Tsjerken (oude Friese kerken) kunnen wij beschikken over 3 kerken om bv uw bruiloftsdiner te laten plaatsvinden. Dineren in een serene omgeving met alleen het licht van kaarsen geeft de feestdag een gouden randje.

Holwerd
De Willibrorduskerk te Holwerd is een grote, L-vormige kerk die zeer geschikt is voor een groot diner. De kerk bezit vaste kerkbanken, maar de ruimte tussen de banken biedt genoeg plek voor een rij tafels met stoelen. Ondanks de grootte van de kerk, is de sfeer toch intiem en gezellig, mede dankzij de prachtige kroonluchters.
Lees meer

Skutsjesilen

Een typisch Friese evenement is het skutsjesilen. Zeilend over de Friese meren kunt u uw relaties een prachtige dag in de buitenlucht bieden en laten genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft. Wij kunnen samenwerken met verschillende Friese Skutsjes en kunnen de dag geheel voor u invullen. Dat betekent bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en de typisch Friese lekkernij; Oranjekoek. Een goed gevulde picknickmand met diverse lunchgerechten, vers gerookte paling met een glaasje Beerenburg en afsluitend een BBQ op het volgschip.
Lees meer

Wij werken onder andere voor:

Vraag een offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte kunt u op de onderstaande link klikken.

Vraag offerte aan

Logos